Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πως Ο Ύπνος Συμβάλλει Στην Απώλεια Βάρους

Εάν η δίαιτά σας με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες δεν πηγαίνει πουθενά, ίσως είναι καιρός να κοιμηθείτε περισσότερο. Σε μια μελέτη που παρουσιάστηκε στη Βορειοαμερικανική Ένωση για τη Μελέτη της Παχυσαρκίας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι, που δεν είχαν αρκετό ύπνο, πήραν λίπος.

Εκπληκτικά, οι άνθρωποι που κοιμόντουσαν κατά μέσο όρο 6 ώρες τη νύχτα είχαν ποσοστά παχυσαρκίας 23% υψηλότερες από το κανονικό. Και χειρότερα, όσοι κοιμόντουσαν μόνο 2-4 ώρες τη νύχτα ήταν 73% πιθανότερο να είναι υπέρβαροι.

https://www.youtube.com/watch?v=4CX4Mi1Gqc4

Λάβετε Γνώση

Ακολουθήστε τη διατροφή σας με την επιστολή και πάρετε περισσότερο ύπνο. Πέρα από αυτό, δεν με νοιάζει τι λένε οι τηλεοπτικές διαφημίσεις, δεν θα δείτε την επιτυχία που επιθυμείτε αν δεν ακολουθήσετε το σχέδιο για το γράμμα και επίσης θα αυξήσετε τη δραστηριότητά σας για να επιταχύνετε το κάψιμο θερμίδων. Στη συνέχεια, πάρτε τα υπόλοιπα που χρειάζεστε.

Η έλλειψη ύπνου σας κάνει να κερδίσετε το σωματικό βάρος ενεργοποιώντας τον υποθάλαμο στον εγκέφαλό σας. Αυτό με τη σειρά του παράγει χημικές ουσίες που προάγουν την πείνα. Και κανένας χαμηλός υδατάνθρακας ή οποιοσδήποτε άλλος τύπος δίαιτας θα λειτουργήσει σωστά αν δεν μειώσετε τη συνολική πρόσληψη τροφής κάτω από αυτό που χρειάζεται για να διατηρήσετε το τρέχον βάρος σας.

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία γύρω από το δίχτυ για να σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ποσότητα θερμίδων που χρειάζεστε για να καταναλώσετε για να κερδίσετε, να διατηρήσετε ή να χάσετε βάρος και το bodyfat.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα περάσετε το ψυγείο καθυστερημένα τη νύχτα και θα ξεπεράσετε το γεγονός ότι η δίαιτά σας με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλογόνα δεν λειτουργεί με τον τρόπο που ισχυριζόταν ο Δρ. Atkins, ίσως πρέπει να πάτε πίσω στο κρεβάτι και να κοιμηθείτε πάνω του. Σε μικρό χρονικό διάστημα θα λάβετε τις απαντήσεις στα όνειρά σας για απώλεια βάρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *