Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Όροι Χρήσης

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο Nomikou.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη της ιστοσελίδας και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Internet και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή συμβουλές, ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων.

Αναλαμβάνω τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου της σελίδας, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυώμαι την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών.

Συνεπώς, οι επισκέπτες, χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μου με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.

Χρήση Cookies

Με τα cookies δεv γίνεται να αναγνωριστεί η ταυτότητά σας. Απλώς μου παρέχουν ανώνυμες πληροφορίες, οι οποίες με βοηθούν να κατανοήσω ποια σημεία της ιστοσελίδας μου ενδιαφέρουν τους επισκέπτες μου, καθώς κι αν αυτοί έχουν κάποιο πρόβλημα στην πλοήγησή τους.

Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε, χωρίς να αλλάξει η ποιότητα της εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μου.