Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πειθαρχία, Αφοσίωση Και Υγιεινή Διατροφή

Όταν θα έχετε θεμελιώσει την υγιεινή διατροφή σας, μπορείτε να τρώτε μια φορά την εβδομάδα, ένα σνακ ή κάποιο γρήγορο φαγητό που δεν είναι κατάλληλο για σας. Όσο δεν γίνεται συνήθεια, δεν πρόκειται να σας βλάψει. Με την πειθαρχεία και την αφοσίωση στο στόχο, θα επιτύχετε συνεχή πρόοδο. Όχι μόνο θα αδυνατίσετε με ασφαλή τρόπο, θα προάγετε και την καλή υγεία του οργανισμού σας.

Τα οφέλη στην υγεία είναι πολλά και σημαντικά:

  1. Θα μειωθούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα
  2. Θα πέσουν οι τιμές της χοληστερίνης
  3. Θα βελτιωθεί η καρδιαγγειακή σας υγεία

Όπως μπορείτε να δείτε, η καλή λειτουργία του οργανισμού, εξαρτάται από την κατανάλωση υγιεινού φαγητού, τις περισσότερες φορές. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ!

Πολύ σημαντική η σωστή διατροφή, αλλά χρειάζεται και λίγη βοήθεια. Είναι κοινή πεποίθηση πως η υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με την άσκηση, είναι βασικοί παράγοντες για την απώλεια βάρους και για το χτίσιμο ενός υγιούς οργανισμού.

Επιλέξτε με προσοχή τον τρόπο που θα θέλατε να γυμναστείτε. Θα πρέπει να σας αρέσει και να σας ανεβάζει την διάθεση. Έτσι δεν θα βαρεθείτε. Είτε γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο, είτε επιλέξετε το σπίτι σας, ή την αεροβική άσκηση στην ύπαιθρο, δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που μετράει είναι η προπόνηση. Αφιερώσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας, κάθε μέρα.

Βγάλτε το διάδρομο ή το σταθερό ποδήλατο, από την αποθήκη και βάλτε τα σε λειτουργία. Κάντε γρήγορους περιπάτους, βόλτες με το ποδήλατο, ή κολύμπι. Πολύ ευχάριστα είναι κάποια είδη γυμναστικής όπως, ο χορός και η zumba. Θα διασκεδάζετε και ταυτόχρονα θα γυμνάζετε όλες τις μυικές ομάδες του σώματος.

Σύντομα θα νιώσετε τις θετικές επιδράσεις της άσκησης. Θα έχει βελτιώσει την εμφάνιση του σώματος και θα έχει βοηθήσει στο κάψιμο του περιττού λίπους, αυξάνοντας τον ρυθμό του μεταβολισμού.

Επίσης σημαντικά οφέλη προσφέρει και στην υγεία.

  • Μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων
  • ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και
  • μειώνει ή ακόμα και εξαλείφει, τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών ασθενειών.

Συνδυάστε την σωστή διατροφή με την άσκηση, στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Εκτός του ότι θα φτάσετε στην επίτευξη του στόχου σας σε χρόνο μηδέν, θα βελτιώσετε σημαντικά την ψυχική και σωματική σας υγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *